Arkadaşlar internette bir dünya çöp konu var öncelikle bunu en yeni olarak açıyorum .. İnternette bir çok para kazanmak konusu ve siteleri var ve bunların bir çoğu sizin yaptıklarınız veya yaptırdıkları karşısında koca bir havuzdan sadece bir damla su veriyor yani bir çoğu kapitalizm denilen saçma şeyin en başını çeken firmalardır . Hakkını veren aslında pek fazla bir kuruluş veya web sitesi yoktur . Zaten size bilginizin olduğu yani çok bilindik firmaları ve web sitelerini anlatacağım . Ve bir kaç tüyo ile nasıl para kazanırsınız onu anlatacağım .

Tanıtım Yazısı İle Para Kazan
Aslında bu tanıtım yazılarından olağan üstü para kazanan siteler var . Bu sitelerin sahiplerinin karakterleri genellikle aynıdır yani sabırlıdırlar ve azmin sonunda yaptıkları emeklerin karşılığını alırlar . Tanıtım yazılarını genellikle ufak siteler büyük (PR değerleri yüksek ) sitelere veriyorlar . Ve bu değerleri alabilmek için google amcayla iyi anlaşmaları gerekiyor . Sizinde web sitenizde  bu tür tanıtım yazıları almak istiyorsanız öncelikle özgün olun ve sitenizi ilgi çekici hale getirmeye bakın .. Tek tanıtım yazısından 1.000 TL alan tanıdığım var ve çok iyide iş yapıyor ...

Reklam Firmaları İle Para Kazan
Bu firmalar genellikle  tıklama başına , pop-up ve splash reklamlara yüksek değer veriyor gibi göstererek bir oyunla bizim 10 tıklamamızı 1 tıklama olarak gören firmalarla doludur , Tabiki beş parmağın beşide bir değildir .  İyi firmalarda vardır ancak yok denecek kadar azdır .. Ama siteniz adult içerik , film , dizi içerikliyse tabikide bu firmaları öneririm neden dersinizde ban yeme korkunuz yok ve genel olarak o site kitlesinin o reklamlara tıklamakla hükümlüymüş gibi reklamlarınıza tıklar . Eğer o tür siteye google adsense reklamı almayı başarırsanız kısa sürede ban yersiniz ve emeğiniz gider bu yüzden o içerikli siteleriniz için Reklam firmalarıyla ortak çalışabilirsiniz ve iyide kazanırsınız..

Youtube & Adsense İle Para Kazan
En çok bilinen , en çok kullanılan  ve en zor girilen reklam ağıdır, google adsense. Google'nin büyük reklam ağı olan adsense  çok iyi para kazandıran firmadır bu  yüzden bir çok haber ve bilinen sitelerde google adsense reklamını almak mümkün . Ancak ufak bir sorun var google reklam konusunda oldukça başarılı çok kolay bir şekilde ban yiyebilirsiniz aman dikkat !  Bir diğeri ise youtube adsense ortaklığıdır.Youtube reklamını almak google adsense almaktan biraz daha kolay eğer püf noktasını bulursanız çok iyi şekilde bu reklamı alırsınız ve yüklediğiniz videolarda telif hakkı yoksa çok iyi meblağlar kazanabilirsiniz..

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Mücahit Akar © 2013-2015 Tüm Haklara Saklıdır Blogger
Top